Hoppa till sidans innehåll

3 av 4 segrar

25 JAN 2016 23:33
Seger i Svängig match för A.
  • Uppdaterad: 30 MAJ 2016 12:26

Vårkulla besegrade Varbergslaget Bockarna hemma i Kinna efter en svängig match. Efter att ha tagit ledningen med 5-0 efter första serien och ledning en bit in i andra med 4-1 såg det ut att gå mot en behaglig eftermiddag för VIK, men Bockarna vände på allt i andra serien och kvitterade matchen till 5-5. Stärkta av vändningen fortsatte hallänningarna i tredjeserien och hade en starkt grepp mitt i serien. I det läget vände allt tillbax till hemmalaget igen som lyckades vinna serien med 4-1 och i sista rundan var det inget snack om saken. Seger tillslut med 13-7 och viktiga poäng in på kontot. Vårkulla är fortsatt jumbo, men det som i november var 8 poäng upp till närmsta lag och kvalplats är efter denna seriehelg endast 1 poäng. På lördag stundar kanske säsongens svåraste uppgift, bortaderby mot Kinna BK.

Farmarlaget inledde sin helg med att i Borås besegra Borås BK tidigt på lördag morgon, med 13-7. Segern grundlades i de bägge inledande serierna där man gjorde 9-1. Andra matchen spelades i Viskafors fyrbanshall mot Svaneholm, en match som även var en seriefinal. Svaneholm var dock det klart starkare laget matchen igenom och kunde enkelt segra med 16-4. Detta innebär nu att VIK är 5 poäng efter i tabellen och man får rikta in sig på att hålla andraplatsen i tabellen. Till helgen åker laget till Varberg för att möta 3an i serien, Bockarnas farmarlag.

B-laget ställdes mot Kinna BK i ett söndagsderby där BK var laget som inledde bäst med ledning 4-6 i halvtid. Vårkulla lyckades emellertid vända matchen och segrade med 11-9, till matchhjälte måste Sören Åslund utses efter maximala 4 banpoäng. Till helgen ny hemmamatch mot serietvåan Bogesund.

Skribent: Vårkulla IK

Postadress:
Vårkulla IK - Bowling
Ture Johansson, Ramnås
51163 Skene

Kontakt:
Tel: 032047120
E-post: This is a mailto link

Se all info