Hoppa till sidans innehåll

Årsmöte avklarat

22 AUG 2012 23:47
Vårkullas årsmöte har genomförts, denna gången utan större förändringar
  • Uppdaterad: 11 NOV 2013 20:11

Det blev ett årsmöte som flöt på väldigt smidigt. Efter de sedvanliga inledningspunkterna och genomgång av verksamhetsberättelsen och revisorns ord så lämnades ansvarsfrihet till den avgående styrelsen av mötets deltagare.

 

Valen flöt på efter grundligt förarbete av valberedningen och de nyval som gjordes till styrelsen blev även omval. Anders Gadh, valdes till ordförande för 2 år och Ture Johansson förlängde sekreterarposten med 2 år. Sedan tidigare sitter Bernt Lindblom som kassör och som ledamöter Hans-Olof Halldén, Stefan Larsson ytterligare 1 år.

Till UK valdes Ingemar ´Aldo´ Johansson, som kommer att ha Toni Cabrera och Peder Thoren till sin hjälp. Till den nyinstiftade tävlingskommiten valdes Christer Malmström, Peder Thoren och Hans-Olof Hallden. TK skall sköta om klubbmästerskapet, jultävlingen samt påsktävlingen.

Efter valen fördes en genomgång av den kommande säsongen då budgeten fastställdes samt lite diskussioner fördes om träningen, matcher, målsättningar samt tankar att uppmärksamma att VIK har spelat seriebowling i 40 år den 10 september.

Innan ordförande tackade för visat intresse genomfördes även en prisutdelning till förra säsongens bästa spelare i respektive lag. I a-laget blev det Anders Gadh, farmar-laget Magnus Flack och b-lagspriset går till Peter Andersson.

Skribent: Anders Gadh

Postadress:
Vårkulla IK - Bowling
Ture Johansson, Ramnås
51163 Skene

Kontakt:
Tel: 032047120
E-post: This is a mailto link

Se all info