Hoppa till sidans innehåll

Dax för ny säsong

11 SEP 2013 23:13
Återigen dax att väcka liv i sidan!
  • Skapad: 11 SEP 2013 23:13

Det har varit ett långt sommaruppehåll för hemsidan, men nu är det dax igen. Nu när vi går in i seriepremiärsveckan.

 

Till att börja med till det roligaste som hänt under sommaren och det är som ni alla säkert redan vet att vi fått hela 6 stycken nyförvärv. 4 stycken av dessa kommer från Zinkaduz som tyvärr blev tvugna att lägga ned sin verksamhet.  Dessa fyra är Ted Blomdahl, Rickard Dahllöf, Jimmy Erlandsson och Johan Bergstrand. Dessutom återvänder Kurt-Åke Ljunggren efter några år i Landvetters BS, samt att Kim Lilja åter valt att börja bowla efter några säsongers uppehåll.

Vi hälsar er allihopa hjärligt välkomna och hoppas att ni kommer att trivas i föreningen.

På minuskontot står två spelare som valt, med ålderns rätt, att inte skaffa licens denna säsongen. Roland Andersson och Ingvar Askerdal som vi tackar för många säsongers klubbsamvaro. Hoppas ni hittar ned till hallen och tittar till oss emellanåt.

 

Vårkulla har haft sedvanligt årsmöte under augusti och i år var det väldigt snabba överläggningar när det handlade om förtroendeposterna. Anders Gadh och Ture Johansson har ett år kvar på sina mandat i styrelsen. Bernt Lindblom omvaldes som kassör. Hans-Olof Halldén & Stefan Larsson omvaldes till styrelseledamöter. Till UK kommande säsong valdes Ingemar 'Aldo' Johansson med Peder Thoren som assisterande.

Seriespelet drar alltså igång denna helgen och a-laget huserar i div 1 västra denna säsongen. Farmarlaget har som bekant tagit steget upp till div 2 medans B-laget som brukligt huserar i västgötas reservserie.
Mer om våra serier och motståndare kommer i ett annat nyhetsinlägg innan lördagens premiär.

Skribent: Anders Gadh

Postadress:
Vårkulla IK - Bowling
Ture Johansson, Ramnås
51163 Skene

Kontakt:
Tel: 032047120
E-post: This is a mailto link

Se all info