Hoppa till sidans innehåll

Klubbmästerskapet avgjort

14 FEB 2012 16:55
Anders försvarade titeln
  • Skapad: 14 FEB 2012 16:55

Vårkullas klubbmästerskap avgjordes på lördagen, som vanligt i hemmahallen. I år var det 24 medlemmar som ställde upp vilket gjorde att vi spelade allt i en start och 3 spelare per bana.

 

I de inledande 3 ”positionsserierna” startade Hans-Olof Halldén bäst och toppade listan före fjolårssegraren Anders Gadh. Det var även mellan dessa två det kom att stå mot slutet av dagen. Spelarna turades om att leda inför sista serien då Anders väldigt tidigt i serien avgjorde till sin andra raka KM-titel. Anders höll en jämn och stabil nivå hela distansen igenom och hade samtliga serier på pari till segerresultatet 1274. Tillslut blev avståndet ned till tvåan, Hasse, närmare 50 käglor.

Hasse grejade alltså silvret, men det satt hårt inne då det fanns hot nedifrån i slutet och det säkrades inte förens i sista rutan då Hasse kunde andas ut efter en täckt ruta. Bronset gick till starkt spurtande Glenn Uhlen, som var den av en handfull spelare som hade god chans inför avslutningsserien.

Närmast utanför pallen hittar vi två, småskrällar i Ingvar Askerdal och Gösta Linuzon som båda länge var med i fighten om medaljerna.

Spurtpriset ”Symis pokal” över de sista 3 serierna gick även det till Anders som med sina 644 tog sin första inteckning i vandringspriset. Närmast efter kom Glenn Uhlen på 617.

 

Resultatlista Vårkullas klubbmästerskap 2011/2012

Skribent: Tävlingskommitén

Postadress:
Vårkulla IK - Bowling
Ture Johansson, Ramnås
51163 Skene

Kontakt:
Tel: 032047120
E-post: This is a mailto link

Se all info