Hoppa till sidans innehåll

Segrar i vårstarten

19 JAN 2016 22:31
A-laget tar sikte på Falkenberg
  • Uppdaterad: 30 MAJ 2016 12:26

Vårkulla inledde vårsäsongen med att besegra Cahoot hemma i Kinna med minsta möjliga marginal, 10-9. Detta i en match där VIK inledde med att ta ledningen med 3-1, de följande två serierna var det gästerna som spelade bäst dålig bowling och lyckades vända till ledning 6-8 inför sista serien. Epilogen skulle visa sig bli spännande och oviss, länge såg det ut som att smålänningarna skulle lyckas ta de bord dom behövde för seger i matchen, men hemmalaget gav aldrig upp och lyckades slingra sig ur gästerna grepp till seger med 10-9. 2 poäng in på kontot som är välbehövliga och extra skönt att få med sig en ”skitvinst” efter alla knappa förluster under hösten.

Med segern så känner nu Falkenberg ordentligt flås i nacken då vi endast är 2 poäng efter i tabellen efter deras dubbelförlust i Skåne. Kommande helg kommer Bockarna på besök, ett motstånd som vi vet om blir mycket tufft att rubba.

Farmarlaget hade inga som helst problem att besegra Monark, seger med 18-2 efter att ha ”hållt nollan” i två serier. I tabellen huserar man fortsatt på en andra plats och har till helgen två tuffa bortamatcher. Först en tidigt morgonmatch i Borås mot BBK och sedan seriefinal i Viskafors fyrbanshall mot Svaneholm.

B-laget föll hemma mot Midas på söndagen med 9-11. Även detta en match med oerhört många jämna bord, eller vad sägs om 7 stycken med maximalt 9 käglors diff och ytterligare 5 inom 20 käglor. Laget kämar på i serien och ställs kommande helt mot Kinna BK i ett söndagsderby

Skribent: Vårkulla IK

Postadress:
Vårkulla IK - Bowling
Ture Johansson, Ramnås
51163 Skene

Kontakt:
Tel: 032047120
E-post: This is a mailto link

Se all info