Hoppa till sidans innehåll

Vårkulla på turne

11 OKT 2011 11:08
A-laget slarvade bort segern i Jönköping, F-laget spelade två rafflande matcher i Varberg och B-laget torskade mot Ymer
  • Uppdaterad: 11 NOV 2013 20:11

Samtliga Vårkullas lag hade bortamatcher på schemat när seriespelet åter drog igång. A-laget reste mot Smålands norra delar där först Tranås stod som besöksmål.

Efter en gemensam skattjaktsuppvärmning äntrade vi banorna mot Brutus och det var sannerligen två konfunderade lag i första serien. Låg siffernivå och många underliga uppställningar syntes i hallen, att täcka upp rutorna var tidigt det som insågs skulle räcka långt denna lördag, dock var det hemmalaget som spelade minst dålig bowling och fick med sig 3-2 ledning. I andra serien höjdes siffernivån något men tyvärr i våra ögon sett mestadels för hemmakillarna som gjorde 7-3 i matchen.

Tredje serien innebar åter 3-2 till Brutus och totalt 10-5. Så länge chansen finns så skall den givetviss försökas ta och så var oxå inställningen på vårt lag i sista serien. Dock var det ingen större dramatik utan matchen avgjordes relativt tidigt i sista serien och slutresultatet skrevs till 14-6. Dock var vi aldrig under hela matchen uträknade eller utspelade utan hängde med på många bord och med något mer skärpa i spärrspelet, medgång i rullabnde käglor kunde fighten blivit betydligt jämnare poängmässigt. Dock var det odiskutabellt att Brutus vann och kommer så förmodligen att göra i merparten av sina hemmamatcher.

To be continued.....

 

 

 

Matchfakta:

Brutus Club-Vårkulla A 14-6
Jönköpings KK-Vårkulla A 12-8
BK Monark-Vårkulla F 11-9
BK Rantzau-Vårkulla F 10-10
IK Ymer-Vårkulla B 12-8

Skribent: Anders Gadh

Postadress:
Vårkulla IK - Bowling
Ture Johansson, Ramnås
51163 Skene

Kontakt:
Tel: 032047120
E-post: This is a mailto link

Se all info