Hoppa till sidans innehåll

Viktig dubbel för Farmarlaget

15 NOV 2010 10:49
Farmarlaget tog full pott i Falkenberg, men A-laget kammade noll igen
  • Uppdaterad: 11 NOV 2013 20:11

Vi börjar som sig bör med det mest glädjande och det är förstås Farmarlagets dubbelseger i Falkenberg mot Rekyl och Heberg. 2 matcher med siffrorna 12-8 efter flertalet täta och jämna bord. Glädjande är att F-laget nu får med sig flertalet av de jämna borden till skillnad mot säsongsinledningen då flertalet jämna bord gled oss ur händerna i sista 2 rutorna. 3 raka segrar för laget har gett kontakt i tabellen igen och härnäst väntar en streckmatch hemma mot BK Häcken.

A-laget reste redan på fredagen till östkusten för att få en så god nattsömn som möjligt. Dessvärre hade vi denna helgen fått ett flertal återbud något som givetvis är oerhört tråkigt att inte kunna ställa upp med bästa laget. Skärpning krävs för att vi skall kunna ha någon mörjlighet att ta ikapp det stora underläge vi skaffat oss i tabellen. För vi vill väl vara bland de 3 som kvalar positivt i april?

Första matchen i Kalmar mot storsatsande Cahoot börjar bra med ledning 3-2, men ack så nära det var 5-0. Efter detta vaknade hemmalaget till och dödade matchen med 9-1 i mittrundorna, för att sedan slå av på takten till seger med 14-6. Vidare till Karlskrona där det blir en riktigt katastrofstart. 10-0 till hemmalaget och då hjälper det föga att vi faktiskt får 7-3 sista halvan. En riktigt klen insats som svider allt mer när tanken är vad som kunde hänt med ordinarie lag för Blekingelaget spelade ingen stor bowling.

Nu väntar 2 enormt viktiga hemmamatcher som måste innebära full pott för att ha någon som helst chans att få kvala uppåt i vår. Avståndet upp till rätt sida är just nu 6 poäng och enormt många ”diff-poäng” att plocka in.

B-laget spelade derby mot Kinna BK/Annik och hamnade i underläge i 3 serier, inför sista serien låg man under med 9-6 men lyckade resa sig och avslutade starkt till oavgjort 10-10.

Cahoot-Vårkulla A 14-6
Karlskrona-Vårkulla A 13-7
Rekyl-Vårkulla F 8-12
Heberg-Vårkulla F 8-12
Vårkulla B-Kinna BK/Annik 10-10

Skribent: Anders Gadh

Postadress:
Vårkulla IK - Bowling
Ture Johansson, Ramnås
51163 Skene

Kontakt:
Tel: 032047120
E-post: This is a mailto link

Se all info