Hoppa till sidans innehåll

Dags för ny säsong

10 SEP 2019 15:45
  • Uppdaterad: 10 SEP 2019 15:45

Det harvarit ett långt sommaruppehåll för hemsidan, men nu är det dags igen. Nu går vi in i seriepremiärsveckan.

Till att börja med till det roligaste som hänt under sommaren och det är som ni alla säkert redan vet att vi fått hela sju stycken nyförvärv. Två av dessa kommer från BK Calluna. Dessa är Helen Sparrenbrink och Sandra Andersson. Conny Thorén har anslutit från Kinna BK. Dessutom kommer makarna Mona-Lisa Halldén och Hans-Olof Halldén och  Johan Högberg tillbaka efter några års uppehåll. Slutligen har Eva Linde också anslutit till klubben.

Vi hälsar  Er allihop hjärtligt välkomna och hoppas att Ni kommer att trivas i föreningen.

Vårkulla har haft sedvanligt årsmöte under augusti. Enda förändringen i styrelsen blev att Ingemar A Johansson går in i stället för Henrik Andersson. Lars-Inge Nilsson valdes in som träningsansvarig efter Kjell Algotsson som innehaft denna post i tjugofem år.

Till helgen är det alltså seriepremiär i bowlingen. För Vårkullas del innebär det div 2 spel efter att förra säsongen blivit degraderade. Målsättningen för säsongen är förstås att vara med och strida om seriesegern och ta steget tillbaka till ettan på snabbast möjliga sätt. Nytt för i år är att klubben har ett B-lag tillsammans med Kinna BK.

 

Skribent: Vårkulla
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Vårkulla IK - Bowling
Ture Johansson, Ramnås
51163 Skene

Kontakt:
Tel: 032047120
E-post: This is a mailto link

Se all info