Hoppa till sidans innehåll

Jultävlingen

22 DEC 2016 15:09
  • Uppdaterad: 22 DEC 2016 15:11

Vårkullas genomförde traditionsenligt sin interna jultävling sista onsdagsträningen före jul. Nytt för i år var att tävlingsledningen valde att slopa handicappet och istället satsade på distansen 8 serier bakers i sedvanliga 3-manna lag (Bakers innebär att spelarna i laget spelar var tredje ruta). Efter en inledande jultallrik äntrade 24 förväntansfulla klubbmedlemmar banorna i jakten om att bli årets julsegrare. 

Det visade sig tidigt bli en jämn tillställning med flertalet lag inblandade i de absoluta topplaceringarna  och resultatlistan svängde ofta under kvällens lopp. Tillslut segrade laget med Sören Åslund, Kjell Algotsson och olicensierande jokern Magnus Flack, denna seger grundlades efter en strålande inledning och efter en liten svacka i mitten lyfte laget sig åter i de avgörande lägena. Silvret gick till ”Lag Aldo” – Ingemar Johansson, Garry Claesson och Mona-Lisa Halldén. Trea blev lag ”Svinto”-Sven Örnell, Bernt Lindblom och Marie Sjöberg. 

Noterbart är att tävlingens bägge olicensierade spelare hamnade på de bägge första platserna, före de bägge lagen med de rutinerade tourspelarna Sven Örnell & Ingemar Johansson som inte hade en av sina bättre dagar på banan, kanske var det julmaten som spelade ett spratt för dessa bägge rävar. 

Tävlingen avslutades med ett digert prisbord väl iscensatt av tävlingsledningen. Vårkulla önskar med detta samtliga klubbmedlemmar, sponsorer och medmänniksor en riktigt skön julhelg!

 

 

 

Skribent: Vårkulla
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Vårkulla IK - Bowling
Ture Johansson, Ramnås
51163 Skene

Kontakt:
Tel: 032047120
E-post: This is a mailto link

Se all info