Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Komfortabel seger mot V Frölunda"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Komfortabel seger mot V Frölunda


I tisdags meddelar Svenska Bowlingförbunden att en protest inkommit från Falkenberg där en spelare i Vårkulla spelat med ett icke godkänt bowlingklot och i stället för 10-10 förlorar Vårkulla matchen med 12-8 som spelades förra lördagen.

I helgen var Vårkulla spelarna desto mer taggade efter förra helgens strul, V:a Frölunda som var på besök fick aldrig chansen att komma in i matchen, Vårkulla var fullständigt dominanta och vann matchen med 17-3, spelarna som övertygade lite mer var Johan Högberg 861, Sven Örnell 816 och Ingemar ”Aldo” Johansson 802 men det mest positiva var ändå att Vårkulla hade 3st nyförvärv med i A-laget Jonny Larsson, Calle Thysell och Tobias Wallin och just nu ser det mycket positivt ut för framtiden med dessa nyförvärv ihop med Vårkullas rutinerade spelare.

F-Laget mötte Trippel från Varberg och tyvärr fick Trippel en spelare skadad och hade ingen reserv med sig så Vårkulla kunde vinna matchen med 18-2 utan att behöva ta ut sig, men 2st spelare utmärkte sig lite extra, Calle Thysell som gjorde fina 877 och även Mona-Lisa Halldén gjorde en stabil slagning med 702

Nu väntar 2 veckors serieuppehåll och Vårkulla kommer att passa på att lägga in ett träningsläger för att slipa på tekniken och formen inför kommande matcher.

 

Inga nyheter är skapade

Postadress:
Vårkulla IK - Bowling
Ture Johansson, Ramnås
51163 Skene

Kontakt:
Tel: 032047120
E-post: ramnas@telia.com

Se all info