Hoppa till sidans innehåll

Provapå kväll

12 SEP 2019 12:49
  • Skapad: 12 SEP 2019 12:49

Inför höstsäsongen ordnade Mark Bowling tillsammans med Gaps Mikael Ahlkvist en ”prova på kväll”  där intresserade fick provspela  olika klot.

Kvällen inleddes med en presentation av de medverkande. Som bestod av svenske PBA spelaren Martin Larsen samt amerikanerna  Kyle Troup och Kris Prather som under året vunnit flera turneringar på proffstouren i USA. Alla tre berättade om sina karriärer på ett medryckande sätt inför cirka trettio intresserade åhörare.

 Därefter fylldes banorna av deltagarna , som under två timmar fick prova på spel med olika klot. Som avslutning spelades en tävling där alla spelade fem rutor och de fyra med högst resultat delades in i två lag som förstärktes med var sin amerikan. Anmärkningsvärt var att de fyra hade anknytning till Vårkulla två som tidigare spelat för klubben och två som nu är aktiva.  Lag uppställningar blev Glenn Uhlén och Lars-Inge Nilsson som valde Kris Prather och Anders Gadh och Richard Dallöf tillsammans med Kyle Troup. Tävlingen spelades som Bakers över två serier. Första serien vanns klart av Troups lag. I andra var det något jämnare men totalt en stabil seger för Anders, Richard och Kyle.

En mycket  lyckad kväll som också följdes av en talrik publik

 

Skribent: Vårkulla
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Vårkulla IK - Bowling
Ture Johansson, Ramnås
51163 Skene

Kontakt:
Tel: 032047120
E-post: This is a mailto link

Se all info