Hoppa till sidans innehåll

Sjuhäradscupen


Efter dagens besked från FHM och regeringen så har vi idag tagit det tråkiga beslutet att vi måste ställa in årets Sjuhäradscup. Alla inblandade var klara med att detta var det enda rätta att göra.

Vi hoppas såklart att Ni alla håller i och håller ut och att vi ses under Sjuhäradscupen 2022/2023 istället.

Vårkulla IK passar även på att önska Er alla en riktigt God Jul och ett Gott nytt år!


Nu finns årets spelschema här nedan!


Helgdagar närmar sig och med det är det åter dax för Sjuhäradscupen, den 70:e i ordningen. Glädjande så ser vi en ökning av antalet anmälda lag och vi kan i år välkmona 41 stycken lag till spel. I Torsdags lottade vi cupen och jobbar just nu med att lägga matchtider på alla matcher i spelschemat. 

Vi befinner oss fortsatt mitt i en pendemi och följer myndigheternas och vårt förbunds råd och rekomendationer, som det ser ut för tillfället så kan vi genomföra tävlingen, men allt kan vända väldigt fort och vi kan tvingas ta nya beslut. Självklart håller vi er uppdaterade här och kan bara uppmana er att följa myndigheternas rekomendationer.

Under söndagen kommer årets lottning och oljeprofil att publiceras här på denna sida, men redan nu kan ni se årets laguppställningar, vilka ser ni mest fram emot att få möta?

Årets Lag
Spelschema- Uppdaterad version!
A-Trädet
B-Trädet - Kommer snart
Oljeprofil - Bredd 42


Uppdaterad: 17 NOV 2021 23:35 Skribent: Vårkulla IK
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Vårkulla IK - Bowling
Ture Johansson, Ramnås
51163 Skene

Kontakt:
Tel: 032047120
E-post: This is a mailto link

Se all info